kurzy_left_image.jpg
Hlavní nabídka
Anketa
Využíváte ve své výuce aktivně ICT?
 
Banner
Vyhledávání

Publicita projektu - konference

  

BŘEZEN 2010: 

cyberlogo

  • 5th global conference Cybercultures - Exploring Critical Issues. Friday 12th March – Sunday 14th March 2010, Salzburg, Austria - prezentace projektu - program zde, handout zde, zde je Fotogalerie.

 

DUBEN 2010:

  • Mezinárodní konference Příprava a realizace výukových materiálů pro podporu komunikační výchovy RVP ZV ve výuce českého jazyka a literatury na základních školách a víceletých gymnáziích - 7. dubna 2010, Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci (http://komunikacnivychova.upol.cz/konference/) - prezentace projektu - program zde, zde je Fotogalerie.
  • Konference E-bezpečí: Rizikové chování v kyberprostoru - 8. dubna 2010, Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci (http://konference.e-bezpeci.cz/) - prezentace projektu - program zde, zde je  Fotogalerie.

 

KVĚTEN 2010:

  • Mezinárodní konference DIVAI 2010 - Distance Learning in Applied Informatics. Pořádala Univerzita K. Filozofa v Nitre. Štúrovo. Slovenská republika. Příspěvky na téma: E-learning in the Courses of Life Lond Learning, Searching Eastwards. Program zde nebo zde, prezentace projektů zde a zde

 

ČERVEN 2010:

   Mezinárodní vědecko-odborná konference Trendy ve vzdělávání. Pořádala Katedra technické a informační výchovy, Pedagogická fakulta UP, Olomouc. Příspěvek na téma: Kurzy ICT pro pedagogické pracovníky - projekt ESF. Program zde.

 

LISTOPAD 2010:

  Účast na národní konferenci Učitel v informační síti. Pořádal Výzkumný ústav pedagogický v Praze. Brno. Prezentace ESF projektu (propagační materiály) Program zde. Fotogalerie zde. Video zde.

 

ČERVENEC 2012

Projekt byl prezentován na semináři v Bruselu - v rámci projektu REALM - http://www.realm-project.eu, http://www3.hants.gov.uk/realm , website at Brussels Education services: http://www.eduser.eu/02-projects-REALM.php, Reference: 517789-LLP-1-UK- GRUNDTVIG – GAM, prezentace projektu zde: http://www3.hants.gov.uk/olomouc-new-skills-jobs.pdf, články o prezentaci projektu zde: http://m.zurnal.upol.cz/zprava/clanek/prodekanka-pedagogicke-fakulty-predstavila-v-bruselu-jak-vyuzit-virtualni-prostredi/ ,  zde: http://www.kr-olomoucky.cz/univerzita-palackeho-predstavila-uspesny-projekt-v-bruselu-aktuality-1136.html.

 

 

 
Novinky

05.09.12
Ukončení přijímání přihlášek do kurzu

Vážení zájemci o kurzy,

přijímání přihlášek do kurzu již bylo ukončeno, neboť realizace ESF projektu se blíží ke konci. V případě, že máte zájem zdarma absolvovat alespoň některý z workshopů,…

Další informace

30.05.12
Aktuální kurzy jaro 2012

 

Od ledna do června 2012 probíhají tyto kurzy:

ICT pro výuku mediální výchovy,  ICT zdroje pro současnou českou literaturu, ICT pro světovou literaturu pro děti a mládež, Moderní prezentace…

Další informace

17.11.11
Další podzimní kurz 2011 otevřen
V současné době jsme zahájili další z kurzů v rámci podzimního běhu roku 2011 - Moderní prezentace prostřednictvím interaktivní tabule. Nadále se můžete hlásit do dalších kurzů vypsaných pro podzim…
Další informace


Banner
On-line uživatelé
Právě připojeni - hostů: 2 

TOPlist
 
 
 
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY